Tisztelt Munkaadók, Cégvezetők, HR-es kollégák!

Szeretettel köszöntöm a Debreceni Egyetem soron következő Állásbörzéje alkalmából! Engedje meg, hogy röviden bemutassam, és az Önök cége figyelmébe is ajánljam rendezvényünket, melyen – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is színvonalas szolgáltatásokkal állunk Partnereink rendelkezésére.
A központunk által rendezett állásbörzénk országszerte pozitív sajtó visszhangot váltott ki, több országos kereskedelmi tv csatorna is tudósítja a helyszínről eseményünket. A 2013- as évben, a felmérések alapján, látogatói létszámunk már a délelőtti órákban elérte az 1500 főt, míg zárásig közel 4000 érdeklődőt köszönthettünk.
Állásbörzénk célja a frissdiplomás és az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára munkaerő-piaci lehetőségek nyújtása, az álláskeresés megkönnyítése, az elhelyezkedési kultúra fejlesztése, továbbá így kívánunk hidat képezni az intézmény, az intézmény hallgatói, valamint a munkaerő-piaci szereplők között. Hisszük, hogy rendezvényeink révén a munkaerő piac és az oktatás színvonala közelebb kerül egymáshoz és a visszaáramló információk beépülése az intézmény oktatás politikájába, a jövőben lehetővé tehetik azt, hogy olyan tudást adjuk át és tanítsunk, amit a munkáltatók elvárnak végzőseinktől, továbbá így a munkáltatók is tisztább képet kaphatnak pályakezdő hallgatóinkról. Alkalmazkodva a felsőoktatási trendekhez, az idei állásbörzén már második alkalommal ún. gyakorlati börzét is szervezünk a MAG Praktikum Gyakorlatszervező Központtal együttműködve, amely reményeink szerint gazdagítja szolgáltatásainkat és további partnerkapcsolatok kiépítésére ad lehetőséget.

Intézményünk 1997 óta szervez minden év áprilisában állásbörzét. Az azóta eltelt 16 éves munka tükrében, továbbá a Debreceni Egyetem hírnevére támaszkodva kérem, fogadja tisztelettel jelen tájékoztató anyagunkat.

Bízunk benne, hogy ajánlatunk felkelti figyelmét, és az idei évben az Ön cégét is kiállítóink közt üdvözölhetjük.

Debreceni Egyetem
Karrier Iroda

A rendezvényről

Legyen Ön is kiállítónk!

Miért pont Debrecen?

Képzési palettánk

Statisztikák

A jelentkezés módja

Határidők