A 2016/2017-es tanév második félévében a Karrierközpont által szervezve háromféle tréningen vehetnek részt a hallgatók.

- Kommunikáció és testbeszéd: A tréning célja, hogy a hallgatók alapvető kommunikációs ismereteket szerezzenek, és elsajátítsák a gyakorlatban a helyes és választékos beszéd, valamint írás fontos összetevőit. Megtanulhatják, hogyan kommunikálunk testünkkel, mit üzennek a gesztusaink, a mimikánk, és gyakorolhatják, hogyan kell a verbális és non-verbális jeleket összeegyeztetni.

- Kulcsképességek fejlesztése a karrierépítésben: A karrierünk építéséhez számtalan fontos képesség fejlesztésére van szükség. Ezekkel a tréning során közelebbről is megismerkedhetnek a hallgatók. Változatos feladatokon, játékokon, szituációkon keresztül megtudhatják, hogy bizonyos kompetenciákban mennyire erősek, és ezáltal fejlődik az önismeretük is.

- Tanulási technikák a gyakorlatban: A tanulás végigkísér az egész életünkön. Az egyetemi tanulmányok alatt fontos, hogyan tanulunk, ugyanis a sok ismeretet minél gyorsabban, minél hatékonyabban kell elsajátítani. Ebben segít a tréning, hogy különböző tanulási technikákat, stratégiákat kipróbálva a hallgatók kiválaszthatják a számukra legegyszerűbbet és leghasznosabbat, amivel könnyebbé válik a tanulás.

A 2017/2018-as tanév első félévében is lesznek tréningek, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!