Debreceni Egyetem Állásbörze és Karriernap
„Gyakorlati megvalósítás – Egyre több állás és gyakornoki hely az áprilisi állásbörzén”

Idén április 22-re időzítette állásbörzéjét a Debreceni Egyetem, így a városunk zárja Magyarország legjelentősebb tavaszi karriervásárainak sorát. Érdemes lesz ellátogatni ezen a napon az egyetem főépületébe, hiszen az ország egyik legnagyobb börzéjén közel 80 kiállító érkezik álláslehetőségekkel, gyakorlati helyekkel, kiváló szakmai programok sorával.

A rendezvényen a kiállító cégek állásajánlatai mellett a látogatók tájékozódhatnak a munkavállalás feltételeiről, karrier- és életpálya-tanácsadáson vehetnek részt. Mindezeken túl önéletrajz-ambulancia, próba állásinterjú lehetőség és grafológiai vizsgálat is szerepel a kísérő programok között. Nem csak a kiállítók, de a lefedett szakterületekben is emelkedést tapasztalhatunk majd a korábbi évekhez képest, így az eddigieknél sokkal több hallgató, friss diplomás találhat a végzettségéhez illeszkedő állás- vagy gyakorlati lehetőséget.

Az elmúlt évek látogatói létszám növekedését szem előtt tartva arra sem árt figyelni, hogy időben érkezzen az ember, nehéz lesz ugyanis egy talpalatnyi helyet is találni, de nem csak a várható érdeklődés miatt. Az egyetemi börze immáron kinőtte az intézmény falait, kiállítói létszám évről évre folyamatosan nő, alátámasztva azon tényt, hogy a munkaerő-piac jelentős felvevő bázisként tekint intézményünkre. Sokszínű és kiváló állásbörzére van kilátás idén is. Aki igazán piacképessé akarja tenni magát, most megteheti. A cégek és a megjelenő szolgáltatások mind ezt kínálják.

Időpont: 2015. április 22. – szerda, 9:00
Helyszín: Debreceni Egyetem Főépület

Mit kínál a rendezvény?

  • karrierépítést támogató előadások
  • karrier tanácsadás
  • pszichológia tanácsadás
  • magyar és idegen nyelvű próbainterjúk
  • felmérheted a nyelvtudásod szintjét a próbanyelvvizsgákon
  • CV tanácsadásokon tökéletesítheted önéletrajzod, választ kaphatsz arra, hogy mitől lesz jobb és picivel több a te CV-d
  • karrier grafológiai vizsgálat

Börzére fel!
Minden érdeklődőt vár az Állásbörze és Karriernap!

A szervezőkről

Sajtó