12 ápr

A Karrierépítés a mindennapokban című tantárgy negyedik alkalmán Lenténé Puskás Andrea a sport és a sportolók világát mutatja be nekünk.

Lenténé Puskás Andrea testnevelőtanár jelenleg a versenysportot koordinálja a Debreceni Egyetemen, de az elmúlt közel 20 évben a sokféle vezetői beosztás mellett a sportügyi rektori biztos pozícióját is betöltötte. Rengeteg sportágban van tapasztalata: aerobiktól kezdve TRX-en át a Fit Ball-ig mindent tud a sportról és a sportolásról. Doktori címét februárban védte meg „A sportolói karrier és a tanulmányok összehangolásának lehetőségei és kihívásai a Debreceni Egyetemen” témában.

Előadásában bemutatja a versenysportolók karrierjét, és megtudhatjuk, hogy a „civil”, hétköznapi emberek hogyan szerettek bele annyira a sportba, hogy később az a hivatásukká is vált. Végül pedig arról is hallhatnak az érdeklődők, hogyan segítheti a rendszeres sport az embert a karrierépítésben, milyen gyakorlati haszna van, ha valaki nem hanyagolja el a testmozgást az életében.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk április 18-án 14 órakor a Főépületben, az Aud.Max-ban!