31 márc

A Főépületben, az Aud.Max-ban április 4-én 14 órától Karrierépítés a mindennapokban elnevezésű tantárgyunk harmadik alkalmát tartjuk. A két előadónk Polonyi Tünde és Szabó Fruzsina lesz.

Dr. Polonyi Tünde és Szabó Fruzsina együtt dolgozik az MTA-DE Idegen Nyelvi Oktatás kutatócsoportban. Dr. Polonyi Tünde 2000 óta tanít a Debreceni Egyetemen, a pszichológia tudományok habilitált docense, Szabó Fruzsina a DE BTK angol-német szakos nyelvtanára, közel 20 éve tanít, hamarosan befejezi a PhD szakmódszertani tanulmányait.

Valóban megold mindent a sok applikáció? Hogyan tudjuk megtalálni a helyünket mint nyelvtanuló és nyelvtanár a digitális tanulási térben? A 21. század nemcsak új digitális kihívások elé állítja a diákokat és a tanárokat, hanem az eszközhasználaton túl komoly szemléletbeli és módszertani paradigmaváltást követel meg. A két oktató igyekszik a hallgatósággal együtt keresni és egy iránytűhöz hasonló választ adni más kérdésekre is: Milyen előnyei vannak a nyelvtanulásnak a nyelvvizsga megszerzésén túl? Milyen tényezők segítenek hozzá a sikeres nyelvtanuláshoz? Milyen idegen nyelvi tudásra van szükség a munka világában?

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/418838955150301/