06 márc

Mint minden félévben, most is új és érdekes előadásokkal készül a Hallgatói Karrierközpont a Karrierépítés a mindennapokban című tantárgy keretében. Az első alkalmon Dr. Pék Győző előadását hallhatják a résztvevők.

Dr. Pék Győző egyetemi docens, klinikus szakpszichológus, felsőoktatási menedzser, a DE BTK Pszichológiai Intézete Személyiség- és Klinikai Pszichológiai tanszékének vezető oktatója.

Az előadásához közvetlenül kapcsolódó tapasztalatai: Munkatársaival a Proaktív Megküzdési Kérdőív (PCI) magyar változatának egyik kidolgozója; sok éven keresztül a DE ÁOK Egészségügyi Menedzserképző Központ „személyes és vezetői készségfejlesztés” tárgyának oktatója; a Pszichológiai Intézet MA képzésében a „pozitív pszichológia” tárgy oktatója.

Az interaktívnak tervezett gyakorlatias előadás a Maslow-i önmegvalósítási „piramis”, a Thomas Killman modellel szemléltethető konfliktus megoldási mátrix, és a jövőorientációt is mérő Proaktív Megküzdési Kérdőív tételeinek és faktorainak segítségével kívánja bemutatni a címben megjelölt folyamatokat. Lehetőség nyílik kérdőívek kitöltésére és az eredmények értelmezésére is.

Várunk mindenkit szeretettel március 7-én (kedden) 14 órakor az Aud.Max-ban!