Orvos

WorkPower Oy

Megtekintés az eredeti oldalon >>

OrvosFINNORSZÁGI ÁLLÁSLEHETŐSÉG ORVOSOK SZÁMÁRAA MediPower a szociális és egészségügyi munkaerő közvetítésére szakosodott finn vállalkozás. Munkaerőt közvetítünk egyenesen megbízó cégeink részére, továbbá különböző területekről bérelünk szakértelemmel bíró munkaerőt. Egész Finnország területén és a nemzetközi piacon is jelen vagyunk. 

Orvosokat keresünk finnországi állásokra. A munkát megelőzően a jelentkezők számára ingyenes finn nyelvtanfolyamot biztosítunk Budapesten.

Szükség esetén a nyelvtanfolyam elvégzése skype-on keresztül is lehetséges.MediPower Finnország állami és magán egészségügyi központjaiban, kórházaiban biztosít nyugodt munkakörülményt, korszerű orvosi eszközöket és versenyképes EU-s fizetést magyar orvosok számára (bruttó 1,5-2,2 millió Ft/hónap).Végzős hallgatók jelentkezését is várjuk!  Finnországban jónak tartják a szakosodási lehetőséget.Előny, ha valaki beszél más idegen nyelveket, de nem feltétel.A következő nyelvtanfolyam 2019. szeptemberében indul, jelentkezzen időben a tanfolyamra!Amennyiben érdekli a lehetőség, küldje el fényképes önéletrajzát és további tájékoztatást küldünk Önnek. Ha még többet szeretne megtudni a lehetőségről, egy kötetlen, személyes elbeszélgetést biztosítunk Önnek Budapesten.Ismerkedjen meg a netoldalunkkal és töltse ki az ott található jelentkezési lapot.MediPowerSzakterületek

  • Egészségügy / Szociális ellátás

Munkavégyés helye

  • Finnország

Utoljára aktualizálva : 2018-12-29 18:02:16