Fogorvos

WorkPower Oy

Megtekintés az eredeti oldalon >>FogorvosA MediPower a szociális és egészségügyi munkaerő közvetítésére szakosodott finn vállalkozás. Munkaerőt közvetítünk egyenesen megbízó cégeink részére, továbbá különböző területekről bérelünk szakértelemmel bíró munkaerőt. Egész Finnország területén és a nemzetközi piacon is jelen vagyunk. 

Orvosokat keresünk finnországi állásokra. A munkát megelőzően a jelentkezők számára ingyenes finn nyelvtanfolyamot biztosítunk Budapesten.

Szükség esetén a nyelvtanfolyam elvégzése skype-on keresztül is lehetséges.A 2008-ban alapított finn MediPower Finnország állami és magán egészségügyi központjaiban, kórházaiban biztosít nyugodt munkakörülményt, korszerű orvosi eszközöket és versenyképes EU-s fizetést (1,5 millió Ft/hónap) magyar fogorvosok számára.Végzős hallgatók jelentkezését is várjuk!A következő nyelvtanfolyam 2019. szeptemberében kezdődik, jelentkezzen még időben!Elvárás:
  • Fogorvosi végzettségRajtunk keresztül eddig több száz egészségügyi dolgozó jutott munkahelyhez Finnországban.Találkozhat velünk a Careers in White állásbörzén is november 17-én Budapesten!Amennyiben érdekli a lehetőség, küldje el fényképes önéletrajzát és további tájékoztatást küldünk Önnek.

Ha még többet szeretne tudni a lehetőségről, egy kötetlen, személyes elbeszélgetést biztosítunk Önnek Budapesten.A MediPower egy megbízható partner, amely lépésről lépésre megtervezi a jelentkezők finnországi munkakezdését és segít a beilleszkedésben.” Anneli Tammik –Lahti városa, FinnországSzakterületek

  • Egészségügy / Szociális ellátás

Munkavégyés helye

  • Finnország

Utoljára aktualizálva : 2018-11-23 11:18:05